menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Komt u in aanmerking voor de energietoeslag?

Komt u in aanmerking voor de energietoeslag?

Het kan een uitdaging zijn om alle financiële voordelen te ontdekken en te weten waar u recht op heeft. De gemeente Rotterdam helpt u graag verder om te kijken of u in aanmerking komt voor de energietoeslag. Een welverdiende steun om uw energierekeningen draaglijker te maken. 

In het Huis van de Wijk ‘De Nieuwenachtegaal’ staat de hulpdesk voor u klaar om u door het proces te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden. Het is snel en makkelijk en het is belangrijk dat u krijgt waar u recht op heeft. Deze poster legt stap voor stap uit hoe u in aanmerking komt voor de energietoeslag. Laat deze kans niet schieten. Energiekosten kunnen een grote last zijn en de energietoeslag kan het verschil maken.Via deze website leest u meer over de energietoeslag.

Heeft u hulp nodig bij andere administratieve taken? Neem dan gerust contact op met een van onze dienstverleners.

Bron: Gemeente Rotterdam 

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Allemaal Aafje is een samenwerking gestart met 'Brillen bij u thuis', een service die professionele oogzorg bij u aan huis biedt. Als lid van Allemaal Aafje profiteert u nu van een speciaal voordeel: bij de aanschaf van een bril ontvangt u een gratis zonnebril. Deze service maakt het mogelijk om uw oogzorg thuis te regelen, zonder dat u naar een optiekwinkel hoeft te gaan.
Voor veel mensen is het echter nog lastig om alle digitale mogelijkheden te begrijpen en gebruiken. Heeft u vragen over digitale zaken? Dan is de Digihulplijn er om u te helpen! Dit is een hulplijn die speciaal is opgezet om al uw vragen over digitale onderwerpen te beantwoorden.
Op de afbeelding zie je een oudere vrouw op haar telefoon. De afbeelding beeld uit dat mevrouw het verbindingsboekje gratis download. Dit initiatief is ontstaan tijdens de Week tegen Eenzaamheid.
Het verbindingsboekje staat vol met praktische tips en adviezen van ouderen uit het Ouderenpanel. Daarnaast bevat het speciale kortingsacties van Greetz en bloomon, zodat u eenvoudig een attentie kunt sturen naar een oudere en zo een klein gebaar kunt maken dat veel verschil kan betekenen.