menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Het OpruimGezelschap

Het OpruimGezelschap

Kunt u een helpende hand gebruiken bij het opruimen van uw zolder of berging? Dan bent u bij het OpruimGezelschap aan het juiste adres. 

Vrijwilligers van het OpruimGezelschap begeleiden u met het uitzoeken van uw bezittingen, helpen u met sjouwen en luisteren graag naar uw verhalen. Op deze manier wordt opruimen een fijn proces. En tenslotte betekent een opgeruimd huis ook meer rust in uw hoofd!

Wilt u van uw zolder vol spullen naar een woning met mooie herinneringen? Neem dan contact op met Petra Teunissen. Bekijk deze flyer voor alle contactgegevens. Let op! U kunt alleen gebruik maken van dit initiatief als u in de gemeente Barendrecht woont.

Bron: Present Barendecht

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Heeft u behoefte aan een luisterend oor of gewoon een gezellig gesprek? Zeker wanneer u minder mensen ziet dan u zou willen, kan een fijn contactmoment veel betekenen. De Zilverlijn is er om u hierbij te helpen: een wekelijkse of tweewekelijkse belservice waar een vriendelijke vrijwilliger klaarstaat voor een praatje of een goed gesprek, afgestemd op uw wensen.
Op de afbeelding zie je een oudere vrouw en jongere vrouw. De jongere vrouw, helpt de oudere vrouw. De jonge vrouw is de mantelzorger van de oudere vrouw.
Bent u mantelzorger en voelt u zich soms overbelast? Geen zorgen! Er zijn veel ondersteuningsmogelijkheden voor u beschikbaar, naast hulp van Aafje. Hier vindt u allerlei handige tips en tools voor mantelzorgers. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de coördinator informele zorg bij onze huizen of bel de Mantelfoon voor thuiszorg.
Ventsis is een warme en deskundige medische pedicure die haar passie voor voeten al jaren inzet bij Mobella. Als ambulant pedicure brengt ze al vier jaar een glimlach op het gezicht van haar tevreden klanten, en Mobella is dan ook ontzettend trots op haar bijdrage. We vroegen Ventsis of ze ons een kijkje wilde geven in haar wereld, en gelukkig zei ze ja! In dit interview leren we Ventsis beter kennen en ontdekken we wat haar drijft in haar werk.