menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Beleef Rotterdam van grote hoogte: Bezoek de Euromast met 30% korting!

Beleef Rotterdam van grote hoogte: Bezoek de Euromast met 30% korting!

De Euromast: Het iconische uitzicht van Rotterdam

De Euromast is een van de bekendste herkenningspunten van Rotterdam en biedt een spectaculair uitzicht over de stad en haar wereldberoemde haven. Met een hoogte van 185 meter is deze toren niet alleen de hoogste van Nederland, maar ook een plek waar bezoekers kunnen genieten van een panoramisch uitzicht dat reikt tot aan de kust bij helder weer. Of u nu voor het eerst in Rotterdam bent of er al jaren woont, de Euromast biedt een unieke ervaring die u niet mag missen.

Avontuur en genot op grote hoogte

De Euromast heeft meer te bieden dan alleen een geweldig uitzicht. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt de toren activiteiten zoals abseilen en een duizelingwekkende zipline, waarmee u vanaf grote hoogte naar beneden zoeft. Daarnaast beschikt de Euromast over een sfeervol restaurant, waar u op 100 meter hoogte kunt genieten van een heerlijke maaltijd met een adembenemend uitzicht over de stad. Een perfecte plek voor een romantisch diner of een bijzondere viering.

Ontdek de geschiedenis en toekomst van de Euromast

De Euromast werd in 1960 gebouwd ter ere van de Floriade, een grote tuinbouwtentoonstelling. Aanvankelijk was de toren 100 meter hoog, maar in 1970 werd hij verhoogd met de toevoeging van de Space Tower, waardoor hij zijn huidige hoogte van 185 meter bereikte. Vandaag de dag staat de Euromast symbool voor de moderne en innovatieve geest van Rotterdam. De Euroscoop-lift, die ronddraait terwijl hij omhooggaat, geeft u een 360 graden ervaring en maakt het bezoek extra bijzonder.

Extra voordeel met de Allemaal Aafjepas

Een bezoek aan de Euromast is nog aantrekkelijker voor houders van de Allemaal Aafjepas! Met uw pas krijgt u maar liefst 30% korting op de prijs van een jaarkaart voor de Euromast. Met een jaarkaart kunt u onbeperkt genieten van het spectaculaire uitzicht. Mis deze kans niet om met korting de Euromast te beleven zo vaak u maar wilt! Met uw Euromast jaarkaart geniet u ook nog eens van 20% korting op al het eten en drinken, nodigt u een vriend uit met een gratis introducékaart en viert u uw verjaardag met een gratis kopje koffie of thee.

Bezoek de Euromast en laat u verrassen

Of u nu de skyline van Rotterdam wil bewonderen, avontuurlijke activiteiten zoekt of gewoon een gezellige middag wilt doorbrengen in het restaurant met uitzicht, de Euromast biedt voor elk wat wils. Vergeet niet om uw Allemaal Aafjepas mee te nemen en profiteer van 30% korting op de jaarkaart. De Euromast is dé plek om Rotterdam op een nieuwe manier te ontdekken, zowel voor toeristen als voor locals.

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
De Euromast is een van de bekendste landmarks van Rotterdam en biedt een spectaculair uitzicht over de stad en haar wereldberoemde haven. Met een hoogte van 185 meter is deze toren niet alleen de hoogste van Nederland, maar ook een plek waar bezoekers kunnen genieten van een panoramisch uitzicht dat reikt tot aan de kust bij helder weer. Of u nu voor het eerst in Rotterdam bent of er al jaren woont, de Euromast biedt een unieke ervaring die u niet mag missen.
Heeft u behoefte aan een luisterend oor of gewoon een gezellig gesprek? Zeker wanneer u minder mensen ziet dan u zou willen, kan een fijn contactmoment veel betekenen. De Zilverlijn is er om u hierbij te helpen: een wekelijkse of tweewekelijkse belservice waar een vriendelijke vrijwilliger klaarstaat voor een praatje of een goed gesprek, afgestemd op uw wensen.
Op de afbeelding zie je een oudere vrouw en jongere vrouw. De jongere vrouw, helpt de oudere vrouw. De jonge vrouw is de mantelzorger van de oudere vrouw.
Bent u mantelzorger en voelt u zich soms overbelast? Geen zorgen! Er zijn veel ondersteuningsmogelijkheden voor u beschikbaar, naast hulp van Aafje. Hier vindt u allerlei handige tips en tools voor mantelzorgers. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de coördinator informele zorg bij onze huizen of bel de Mantelfoon voor thuiszorg.