menu
close
Home keyboard_double_arrow_right De Euromast

Met korting op de Euromast

Korting op een Euromast jaarkaart

De Euromast is een imposant herkenningspunt in het hart van Rotterdam en torent 185 meter boven de stad uit. Gebouwd in 1960, werd hij aanvankelijk ontworpen als onderdeel van de Floriade, maar groeide al snel uit tot een geliefde toeristische trekpleister. Met zijn ronddraaiende Euroscoop-lift kunnen bezoekers een adembenemend uitzicht ervaren over de stad en de drukke haven. Voor de echte waaghalzen biedt de Euromast spannende activiteiten zoals abseilen vanaf de top. Het restaurant halverwege de toren biedt ook een unieke dinerervaring met panoramische uitzichten. De Euromast is hét symbool van Rotterdams vooruitstrevende architectuur.

Ledenvoordeel

Als lid van Allemaal Aafje krijgt u maar liefst 30% korting op de prijs voor een jaarkaart! Met de Mastkaart bent u vrij om ons platform elke dag te bezoeken, zo vaak als u wilt, zonder extra kosten. Laat u keer op keer betoveren door de dynamiek van Rotterdam, van zonsopgang tot zonsondergang in alle verschillende seizoenen.

Met uw Mastkaart geniet u ook nog eens van 20% korting op al het eten en drinken en ontvangt u een gratis introducékaart om gezellig iemand mee te nemen. Bent u jarig? Dan ontvangt u op vertoon van uw jaarkaart een gratis kopje koffie en gebak in het restaurant.

Wilt u deze pagina delen met anderen?