menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Slotenmaker

Slotenmaker

Een betrouwbare slotenmaker

Sloten zorgen ervoor dat u naar binnen kunt, en dat zij die daar niks te zoeken hebben worden buitengesloten. Een prima concept, in principe. Behalve dan als het niet helemaal gaat zoals gepland. Als u uzelf buitengesloten heeft, bijvoorbeeld. Of als een inbreker er toch in slaagt uw slot open te breken. Gelukkig kunt u dan altijd nog terecht bij een betrouwbare slotenmaker via Allemaal Aafje.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Rob Slotenmaker

Ledenvoordeel: kosten worden vooraf telefonisch besproken.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 06 2110 4565 mail robslotenmaker@ziggo.nl

Snel en betrouwbaar; dat is Rob Slotenmaker

Na snel op de afgesproken locatie te zijn, gaat Rob Slotenmaker direct aan de slag om elk probleem professioneel en vakkundig op te lossen. Een vriendelijk gesprek is hier natuurlijk altijd mogelijk, om de vervelende situatie luchtig te maken. Buitengesloten worden is voor niemand een pretje, maar een vriendelijk gesprek zorgt altijd voor opluchting, zelfs vóór het probleem is opgelost. U bent in goede handen bij Rob Slotenmaker, is wat deze werkwijze zegt. Na overleg over wat voor slot uw deur heeft en wat de situatie precies is, is het probleem binnen korte tijd opgelost. De expert gaat aan de slag waarna u met een gerust hart weer toegang heeft tot uw huis of pand, zodat u vervolgens de achtergelaten sleutels weer in bezit heeft. Het probleem is opgelost!